När du sysslar med stränggjutning

Är det så att du håller på med stränggjutning? Kanske det är stränggjutning av stål? Då kan det vara bra att ha rätt sorts produkter för det. Hos Lagermetall finns det en hel del olika produkter du kan ha stor nytta av. Hos dem kan du bland annat hitta:

  • Bronslegering
  • Kopparlegering

De har bland annat standardämnen som, rödmetall (lagerbrons), tennbrons och aluminiumbrons. De kan även tillhandahålla en rad andra kopparlegeringar för olika applikationer.

En av deras produkter, det är en så kopparlegering som kan används som en kallad kokiller, som används då man stränggjuter.

Lyckas med ditt stränggjutande

För att du ska kunna göra en bra stränggjutning, så är det ju bra att ha rätt sorts material att använda dig av. Det är vad du kan hitta hos Lagermetall. Stränggjutning i sig, det är en metod eller tillverkningsprocess där det går att gjuta en eller flera charger i följd med samma tvärsnitt. Denna metod har många fördelar samt att den passar allra bäst för tillverkning av stora tonnage i samma stålsort och med samma dimension.

Hitta det du behöver

Hos Lagermetall finns det ett brett utbud av material för en mängd olika saker. Bland annat har de ett stort lager av bronsämnen och koppalegeringar. Hos dem kan du även hitta glidlager, för en mängd olika områden. Utöver det så erbjuder de även CAD stöd och ritningar, som är för deras glidlager och oljebronslager.

Lagermetall har ett av Skandinaviens största varulager av bronsämnen och glidlager så de är definitivt en pålitlig leverantör.